Podotherapie Dorien Ketelaars

Podotherapie Dorien Ketelaars, Veghel

Geen probleem met de slippers en sandalen van Revere! Door het volledig uitneembare voetbed kan de podotherapeutische zool in de slipper of sandaal.

Vaak is het mogelijk om uw huidige zolen in de slippers of sandalen te dragen. Voor een optimaal comfort en om de zool zo goed mogelijk aan te laten sluiten is het soms beter om nieuwe zolen passend in de slippers of sandalen te maken. Hierbij kan de afdeklaag aangepast  worden aan de kleur van de slippers of sandalen.

In de praktijk in Veghel en Lichtenvoorde staan verschillende modellen en maten. Hier kunt u passen voor de maat en het model uitzoeken.

De juiste maat en model van de slippers of sandalen van uw keuze worden vervolgens voor u besteld.

Op www.fijneschoenen.nl staat het complete aanbod van Revere, met de actuele prijzen. Er zijn veel verschillende modellen en kleuren!

De gehele collectie slippers en sandalen is tevens voorzien van het professioneel ontwikkelde PFS systeem (Personal Fitting System). Dit houdt in dat elke sandaal of slipper voorzien is van riemverlengers, zodat u de schoen extra volume kunt geven, wederom zonder het mooie uiterlijk te beïnvloeden.

 

© Podotherapie Dorien Ketelaars Veghel: 0413-377262   Realisatie: Joris Nieuwint