Aangemeten slippers en sandalen

Aangemeten slippers en sandalen

Zomer en wat nu?!?!? Zolen en slippers???

Normaal loop ik altijd op podotherapeutische zolen en nu wordt het zomer…..
Moet ik mijn dichte schoenen blijven dragen?
Kan ik geen slippers dragen?

Jawel, er is een oplossing voor de zomer; namelijk individueel en op maat aangemeten slippers!

Deze slippers kunt u dragen als u voetklachten heeft en geen dichte schoenen wilt dragen, maar de voet wel de correctie van een zool nodig heeft. Daarnaast zijn deze aangemeten slippers een perfecte oplossing bij brede voeten, een hoge wreef, een ongelijke voetmaat. Of wat te denken van een kleine schoenmaat waarbij het bovenwerk van de slipper meestal niet aansluit. 

Ook wanneer u bijvoorbeeld normaal een hak verhoging draagt om een beenlengteverschil te compenseren, kan dit in de slipper verwerkt worden.

Werkwijze aanmeten slippers

  • Het advies is om eerst op podotherapeutische zolen te lopen, zodat bekend is wat comfortabel is aan uw voet. Het aanpassen van een slipper of sandaal is namelijk erg intensief en proberen we zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Het voetbed van de slipper of sandaal wordt gemaakt aan de hand van de driedimensionale scan van uw voet, waarmee ook de podotherapeutische zolen gemaakt zijn.
  • Er zijn veel verschillende modellen en kleuren mogelijk voor de schacht. U kijkt samen met de podotherapeut welk model schacht bij uw voet past. En u kiest de materialen en kleuren.
  • Als het voetbed en de schacht van de slipper of sandaal geleverd zijn, komt u om de slipper of sandaal op uw voet te passen, waarna het geheel in elkaar wordt gezet.

Een voorbeeld van de mogelijke slippers staat hieronder.

Kijk op www.zlippo.nl voor de vele verschillende modellen.